Weer storing met trams, duurt mogelijk nog de hele dag

Voor de zoveelste keer in korte tijd is het mis met het tramverkeer tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. Vervoerder U-OV meldt dat het gaat om een kapotte wissel en dat het mogelijk nog de hele dag gaat duren voordat dat is gerepareerd.

Vanaf de halte Utrecht Westraven naar Nieuwegein/IJsselstein is momenteel geen tramverkeer mogelijk. Op het traject staan enkele trams stil en het is niet simpel om de voertuigen snel weg te laten rijden. Passagiers mogen onder begeleiding de trams verlaten.

Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat trams niet meer rijden. Vaak is dat het gevolg van het niet soepel werkende veiligheidssysteem. Dit keer gaat het om een ander defect. Vervoersbedrijf U-OV zegt dat achter de schermen heel hard wordt gewerkt om problemen in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen.

Update redactie: Rond 16.30 uur reden de trams weer mondjesmaat

One thought on “Weer storing met trams, duurt mogelijk nog de hele dag

  1. hessel

    Het vervangend vervoer met bussen verliep ook weer niet vlekkeloos. Een bus ging niet verder van City Plaza terwijl die wel verder zou moeten rijden, de chauffeur daarop aangesproken en die zei dat hij geen Nederlands sprak. Vreselijk slechte beurt voor het OV !

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren