Weer ongeluk op de Zwanenburgstraat

Een automobilist heeft donderdagavond even voor 19.00 uur in volle vaart een jonge vrouwelijke scooterrijder aangereden. Het ongeluk gebeurde op de Zwanenburgstraat in de wijk Jutphaas-Wijkersloot. De jonge vrouw viel van haar scooter en bleef lange tijd stil liggen op straat. Omstanders hebben de vrouw gerustgesteld tot de ambulance was gearriveerd. Deze hebben haar met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar toestand is niets bekend gemaakt. De Zwanenburgstraat is voor korte tijd afgezet geweest.

Er wordt door automobilisten hard gereden op de Zwanenburgstraat. Ton de Mol van de Verenigde Senioren Partij (VSP) die overigens ook op de Zwanenburgstraat woont, vraagt regelmatig aandacht voor de situatie met het verkeer in zijn straat. De Mol: ‘Hier vragen we dus al heel vaak aandacht voor. Het is een racebaan en er moeten meer verkeer remmende maatregelen komen om de veiligheid in deze straat te garanderen. Het is nu een 30 km zone maar nog niet als zodanig ingericht.’

img_4647

3 thoughts on “Weer ongeluk op de Zwanenburgstraat

  1. Dick

    Die idiote verkeerssituatie zorgt er voor dat mensen gasgeven om de ander nog net even voor te zijn. Net zoals die dwaas laatst die met die A3 tegen de paal klapte. In de nachtelijke uren hoef je daar echt geen 30 te rijden, maar als ik zie wat voor snelheden mensen in de spits op die weg rijden terwijl het volop druk is met overstekende mensen bij het winkelcentrum, die mensen moet je gewoon een dikke boete geven. Hoop dat het goed gaat met het slachtoffer.

  2. martinus

    Een klein beetje onderzoek had uitgewezen dat de scooter en de auto elkaar niet geraakt hebben. De scooter is juist onderuit gegaan omdat ze moest remmen voor een auto die voor de idiote versmalling op de rem ging. Uiteraard staat ‘raadslid’ de Mol vooraan om te klagen zolang het (letterlijk) in zijn eigen straatje past.

  3. Shirley

    Ook al is het niet in mijn straat er word sowieso te hard gereden! Word tijd dat ze daar iets aan doen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk