Weer ongeluk op de Nedereindseweg

Een automobilist is vanmiddag rond 13.15 uur op de Nedereindseweg in Nieuwegein, frontaal gebotst op een boom. De bestuurder was volgens de politie in haar Facebook bericht buiten bewustzijn. Na de botsing vatte de auto vlam.

‘Mijn collega’s konden niets anders dan direct handelen’, schrijft de politie op haar Facebookpagina. ‘En hebben de bestuurder uit het brandende voertuig getrokken.’ Vrijwel direct erna stond de auto aan de binnenkant in lichte laaien. Het slachtoffer is uiteindelijk bij bewustzijn naar het ziekenhuis vervoerd en is nu buiten levensgevaar.

De weg is lange tijd afgezet voor onderzoek. Getuigen meldde dat de bestuurder veel te hard zou hebben gereden. Een getuige laat weten in een reactie op Facebook: ‘Die lul reed tot drie keer toe keihard als een bezetene over de Nedereindseweg.’ Vorige week vrijdag gebeurde er ook een ongeluk op de Nedereindseweg. Toen botste een motorrijder op een personenauto, waarvan de bestuurder had gedronken. (Foto: Politie Nieuwegein)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren