Katern

Weer een hoop te doen in De Brink

Op de cursus tekenen en schilderen voor kinderen kun je kennis maken met een aantal technieken die met tekenen en schilderen te maken hebben. Ze gaan zoveel mogelijk werken vanuit je eigen fantasie, naar aanleiding van een verhaal, foto of spannende droom. De cursus is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en vindt 12 maal plaats op een donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. De kosten zijn € 35, — en start op 16 september aantsaande. Wil je ook meedoen aan deze cursus, dat kan, bel dan naar buurtcentrum de Brink (tel. 030 – 60 425 12).

Cursus striptekenen voor kinderen in de Brink. Wil je graag leren striptekenen? Dat kan, doe mee, het is een leuk idee. Leeftijd: 9 tot en met 12 jaar. Op een dinsdag van 16.00 uur tot 17.00 uur 6 keer. Kosten € 12,– ( incl. tekenspullen) en start op 21 september aanstaande. Wil je meedoen, geef je dan snel op bij buurtcentrum de Brink.

Aerobics in de Brink. Als je weer wilt bewegen na de vakantie, dan ben je van harte welkom. Iedere vrijdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur. De les bestaat uit een warming-up en een low-impact gedeelte. Daarna gaan ze verder met spierversterkende oefeningen voor buik, billen, rug, benen en armen en eindigen met een rustige stretch. Kosten: € 12.00 per maand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk