Weekmarkt Muntplein rond Kerstdagen niet op dinsdag maar op maandag

De weekmarkt op het Muntplein vindt rond de Kerstdagen niet plaats op dinsdag maar op maandag. Dit omdat Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag op een dinsdag vallen. De markt wordt nu dus gehouden op maandag 24 en maandag 31 december. De markt start op deze dagen om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Omdat niet alle marktkooplieden aanwezig zijn is er een aangepaste, kleinere opstelling gemaakt. Hiermee wordt het aantal parkeerplaatsen dat niet gebruikt kan worden tot een minimum beperkt. Er is een verkeersregelaar aanwezig om de verkeerscirculatie te bevorderen, het bevoorradingsverkeer van de winkels te begeleiden en gehandicapten naar alternatieve parkeerplekken te begeleiden.

Wegsleepregeling
Op maandag 24 december en maandag 31 december kunt u tussen 06.00 uur en 18.00 uur niet parkeren in het gebied dat nodig is voor de markt. Er geldt een wegsleepregeling.

One thought on “Weekmarkt Muntplein rond Kerstdagen niet op dinsdag maar op maandag

  1. John

    Zo goed loopt die markt nou ook weer niet.
    Is alleen maar hinderlijk ,ze nemen bijna alle parkeerplaatsen in beslag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren