Week van Zorg en Welzijn 2016

Van 14 tot en met 19 maart 2016 wordt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Dit is een uitgelezen kans als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student om kennis te maken met een zorg- en/of welzijnsorganisatie bij jou de buurt. Je kunt dan met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk daar gedaan wordt!

Op zaterdag 19 maart zet Rivas in Nieuwegein haar deuren open. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kan iedereen ‘op de koffie’ bij de wijkverpleegkundige van Nieuwegein. Iedereen mag langskomen voor een gezellig praatje en voor meer informatie over thuiszorg en andere diensten van Rivas. Dit vindt plaats in de Rivas-locatie aan de Dorpsstraat 29 in Nieuwegein.

Ook de Leef&-winkels van Rivas besteden aandacht aan de Open Dag van de Zorg. Hier zijn zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen te leen, te huur en te koop; voor ouderen, maar ook voor (aanstaande) ouders. De medewerkers geven graag meer informatie over de mogelijkheden en een persoonlijk advies. De Leef&-winkel is gevestigd in de hal van het Antonius Ziekenhuis van Nieuwegein.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 15 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk