Week van de Zorg in Nieuwegein

Van 14 t/m 19 maart organiseert UWV WERKbedrijf landelijk de week van de Zorg met activiteiten voor zowel werkgever uit deze branche als mensen die in de branche zouden willen werken. Werk030, Werkgeverservicepunt Lekstroom en het Werkgeverservicepunt Kromme Rijn Heuvelrug organiseert organiseren gezamenlijk een aantal leuke activiteiten. Donderdag 17 maart van 09.30 uur tot 11.30 uur is er een voorlichtingsbijeenkomst op het Werkplein Lekstroom in Nieuwegein.
Werkzoekenden die op zoek zijn naar een leuke baan in de zorg of zich willen oriënteren op het werken in deze branche zijn welkom op onderstaande voorlichtingsbijeenkomsten. Geïnteresseerden kunnen zich met hun naam en burgerservicenummer aanmelden voor de bijeenkomst via dit e-mailadres. Naast deze voorlichtingsbijeenkomsten zijn geïnteresseerden ook van harte welkom op een zorginstelling te bezoeken tijdens de Open Dag van de Zorg op zaterdag 19 maart aanstaande. Kijk op www.utrechtzorg.nl voor de deelnemende instellingen en activiteiten die zij organiseren.Donderdag 7 april organiseert Werk030, Werkgeverservicepunt Lekstroom en het Werkgeverservicepunt Kromme Rijn Heuvelrug ook een banenmarkt met regionale werkgevers uit de zorg. Deze werkgevers hebben zowel leerwerkbanen als reguliere banen. De banenmarkt wordt gehouden in ’t Veerhuis in Nieuwegein en is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren