Wedstrijdvissen voor de jeugd op Nationale Hengeldag met De Vaart-Poscar

De laatste zaterdag in mei en voorheen de officiële opening van het nieuwe visseizoen, is uitgeroepen tot Nationale Hengeldag. Die dag worden er door het hele land door de plaatselijke hengelsportverenigingen, met name voor de jeugd, allerlei hengelsportactiviteiten georganiseerd, ook in Nieuwegein. Hengelsport Vereniging De Vaart-Poscar wil die dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert dan een viswedstrijd voor de Nieuwegeinse jeugd.

Het evenement wordt gehouden op zaterdag 25 mei aanstaande van 10.00 uur tot 13.00 uur aan de Rietput. Deze ligt aan de Zonnebloemstraat in de wijk Zandveld. Deelname is gratis en een vergunning is die dag niet nodig. Er wordt gevist met de vaste hengel van van maximaal 7 meter in twee leeftijdsklassen: 7 t/m 10 jaar en van 11 t/m 13 jaar. Heb je nog geen hengel dan is dat geen bezwaar. De vereniging zorgt dan voor een leenhengel. Ook aas en maden zijn voor iedereen gratis beschikbaar.

Tijdens de wedstrijd word je bijgestaan door ervaren viscoaches van de vereniging waardoor jouw succes aanzienlijk wordt vergroot. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kan je bellen met Joop Harmsen, zijn telefoonnummer is: 030-6663522. Breng wel zelf een stoeltje mee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren