Katern

Wateroverlast bij Chinees aan de Walnootgaarde

Een gesprongen waterleiding in een woning boven het Chinees restaurant aan de Walnoorgaarde was er de oorzaak van dat het restaurant blank kwam te staan. Afgelopen vrijdag rond 18.15 uur moest de brandweer uitrukken om een einde te maken aan de overlast. Het restaurant werd tijdelijk gesloten.

De brandweer moest de deur van de bovenwoning openbreken omdat de bewoners niet thuis waren. In de woning stond een lag water van ongeveer 10 cm. Na de hoofdkraan en het elektriciteit te hebben afgesloten kon de brandweer met een waterstofzuiger het ergste water uit de woning krijgen. Stichting Salvage werd opgeroepen om de eerste hulp te verlenen om de woning weer vochtvrij te krijgen. De bewoners zijn inmiddels geïnformeerd en de verzekering zal de zaak verder in behandeling nemen. Foto: Mark de Jager.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren