Wat zijn de voordelen van bedrukte keycords voor bedrijven?

Ben je een ondernemer in Nieuwegein? Het is dan zeker een goed idee om eens na te gaan denken over het geven van promotieartikelen aan je potentiële klanten, wat je bijvoorbeeld bij een open dag of een festival in de buurt zou kunnen doen. Hierbij kun je gebruik maken van veel verschillende geschenken. Keycords doen het bijvoorbeeld altijd goed. Dan is de keycords bedrukken natuurlijk wel essentieel. Zo kun je er namelijk voor zorgen dat het logo van je bedrijf op het koord komt, waardoor je de onderstaande voordelen zult ervaren.

Keycords bedrukken voor betere merkzichtbaarheid
Elk bedrijf moet opvallen, vooral omdat je doelklanten constant worden gebombardeerd met de reclamecampagnes van veel concurrenten. Ontmoeten je medewerkers de potentiële klanten persoonlijk of zijn ze het grootste deel van hun werkdag onderweg? Het is dan zeker verstandig om je logo toe te voegen aangezien dit je merkzichtbaarheid flink zal vergroten. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat het logo geprint wordt op de bedrijfsauto’s, maar het is ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je werknemers hun bedrukte keycord dragen. Als ze bij een klant komen dan ziet diegene namelijk direct zowel de auto als de keycord.

Keycords bedrukken voor meer verkopen
Geloof het of niet, maar veel organisaties blijven traditionele marketing gebruiken als een manier om nieuwe verkopen te genereren, wat in ruil daarvoor de winst verhoogt. Het goede nieuws is dat bedrukte keycords in deze categorie vallen. Een tastbaar product dat zichtbaar kan worden gezien, zal een blijvende indruk achterlaten bij nieuwe klanten en daardoor helpen om nieuwe verkopen te genereren. Je kunt de gepersonaliseerde sleutelkoorden die bedrukt zijn met het logo van je bedrijf dus efficiënt gebruiken om je verkoop te stimuleren op een manier die vaak niet overwogen wordt door je concurrenten.

Keycords bedrukken wegens goede positionering
Als je werknemers met het openbaar vervoer naar hun werk pendelen of zich in een gedeelde kantoorruimte bevinden, dan is de keuze voor een bedrukte keycord een andere briljante manier om je merk op subtiele wijze onder een breder publiek te promoten. De bedrukte sleutelkoorden hangen immers soort van op ooghoogte, wat ervoor zorgt dat ze extreem lastig te missen zijn voor anderen als je er een om je nek hebt hangen. Het voordeel hiervan is dat iedereen met wie je praat onmiddellijk naar de keycord kijkt en daar dus je merk ziet, wat ze gaan onthouden.

Keycords bedrukken wegens kostenefficiëntie
De totale investering die nodig is voor het bedrukken van gepersonaliseerde keycords in vergelijking met andere soorten promotionele producten of marketingcampagnes is aanzienlijk lager en heeft bovendien ook nog eens een hogere return on investment. Effen gekleurde sleutelkoorden werken over het algemeen net zo efficiënt als de bedrukte keycords. Kies je toch voor het kopen van bedrukte koorden? Je wordt dan alsnog een zeer kosteneffectieve oplossing en geeft je merk zonder twijfel een meer professionele uitstraling dan de effen exemplaren. In principe is het dus toch nog beter om voor keycords bedrukken te kiezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk