Wat vindt u belangrijk voor Nieuwegein ?

Het netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein stelt momenteel een “duurzaamheidsagenda” op. Daarin staan concrete ambities voor duurzaamheid in Nieuwegein, te beginnen voor de komende 3 jaar. Het is een agenda voor alle inwoners, bedrijven en organisaties van Nieuwegein. Een agenda die ons helpt om de middelen en mogelijkheden die we allemaal hebben om te investeren in duurzaam samenleven in onze stad gerichter en effectiever in te kunnen zetten.

Duurzaamheid is een breed begrip. Het gaat over milieu, maar ook over sociale en economische thema’s. Het netwerk Samen Duurzaam Nieuwegein wil graag van u horen wat u belangrijk vindt voor Nieuwegein! Voor welke thema’s en initiatieven zouden inwoners, bedrijven, organisaties en de gemeente zich de komende jaren (extra) moeten inzetten? En hoe wilt u hier zelf aan bijdragen?

De uitkomsten van het onderzoek en de uiteindelijk duurzaamheidsagenda presenteert het netwerk in 2014, onder andere aan de nieuwe gemeenteraad. De gemeente legt de vragenlijst voor aan het Inwonerspanel, maar willen ook alle andere inwoners van Nieuwegein om hun mening vragen. Wilt u meedoen? Ga dan hier naar de vragenlijst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren