Wat maakt iemand zo leuk om te zien?

Maar wat maakt nou dat iemand een prettige uitstraling heeft? Dit heeft alles te maken met iemands lichaamshouding. Een lichaamshouding verraadt ook vaak hoe iemand zich voelt. Iemand met opgetrokken schouders en een gebogen rug straalt minder positieve kracht uit dan iemand die een actieve sta-, zit- en loophouding heeft. Natuurlijk zijn er soms lichamelijke beperkingen aanwezig die een rechte houding kunnen beïnvloeden, maar iedereen kan een actieve lichaamshouding aanleren. U oogt slanker, zonder dat u bent afgevallen en dat alles is te danken aan een actieve houding.
Tijdens het aanleren van een actieve houding – en dat kan bij Vitras- is het goed om verschillende (houdings) spiergroepen te trainen, een actieve houding wordt dan makkelijker volgehouden. Tijdens het trainen wordt gebruik gemaakt van een balkussen. Dit balkussen ontvangt u tijdens de 1e bijeenkomst en mag u houden, zodat u ook thuis kunt oefenen.
Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u op werkdagen contact opnemen met het cursusbureau van Vitras / CMD: 0900 – 82 123 82.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren