Wapas-avond op Wijnfort Jutphaas

Maestro Cees van Suylekom van het Kleur- Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein houd op zaterdag 27 januari aanstaande een ‘Wapas-Avond’ op Wijnfort Jutphaas. De plek waar waar van Suylekom geregeld kookworkshops geeft. Wapas is een door van Suylekom zelfbedachte tegenhanger van de alom bekende Spaanse tapas, de eetlustopwekkende aperatifhapjes.

Tijdens deze Wapas-avond neemt Maestro van Suylekom u mee op een culinaire wereldreis. Deze wereldreis bestaat uit 12 verschillende, kleine gerechten die telkens aan de ronde tafels zullen worden geserveerd.Tezamen vormen al deze gerechten, die stuk voor stuk vers bereid worden, een maaltijd vullend geheel.

De Wapas-avond begint zaterdagavond 27 januari as. om 18.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. Wijnfort Jutphaas is gevestigd aan Fort Jutphaas 3 in Nieuwegein. Parkeren is gratis. De kosten voor deze speciale Wapas-avond bedraagt 29,50 euro exclusief drankjes. Deze zijn los te bestellen.

Aanmelden
Aangezien er slechts plaats is voor maximaal 60 personen is aanmelden verplicht. Dat kan via e-mailadres: info@wijnfortjutphaas.nl. Vergeet niet in de e-mail aan te geven met hoeveel personen u wilt komen.

Wijnfort Jutphaas

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren