Katern

Wandelgroep LOOP is weer van start gegaan

Wandelgroep ‘LOOP’ begint weer met haar wandelingen. Iedere woensdagmorgen zal deze wandeling plaatsvinden in Nieuwegein en omgeving. De wandelingen duren één tot anderhalf uur en worden voor de liefhebbers afgesloten met gezellig napraten met koffie en thee. De kosten zijn € 10,00 per maand of € 3,00 per keer, excl. consumpties. De groep loopt onder begeleiding van Nel Smit, gediplomeerd sportdocente en ervaren wandelbegeleider.

De wandeling begint iedere woensdagmorgen om 10.00 uur vanaf de ingang van Partycentrum ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein-Zuid. Afhankelijk van de samenstelling van de groep zullen twee verschillende afstanden in twee verschillende tempo’s gelopen worden. Dus iedereen kan mee komen doen, dik of dun, getraind of ongetraind. Woensdag 8 augustus gaat de wandeling richting Nieuw-Vreeswijk, Beatrixsluis, Fort Vreeswijk. Deze loop is ongeveer 6 KM.

Wil je informatie of je opgeven, bel dan naar Nel Smit, 06-22767450, of mail naar smitejj@dds.nl. Wil je een keer ervaren hoe het is om met een groep te wandelen, dan kun je een keer gratis mee lopen en ervaren hoe leuk de sfeer is tijdens de wandeling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk