Katern

Wandelen met Atverni door de natuur

Zondag 20 maart 2016 organiseert Atverni weer haar jaarlijkse voorjaarswandeltocht. De wandeling gaat deze keer over de polderwegen van Galecop naar IJsselstein en voor de langere afstanden langs de Hollandsche IJssel naar Montfoort. Onderweg zijn er diverse rustpunten, waar o.a. vrijwilligers van Atverni zorgen voor de inwendige mens. De kosten voor de inschrijving zijn € 3,50 voor leden van een wandelbond. Niet leden betalen € 4,–. Kinderen tot 12 jaar, mits onder begeleiding, zijn gratis.

Er wordt een parcours uitgezet van 5, 10, 20 en 30 km. Voor de 5 km route is een mooi parcours uitgezet door Galecop. Een ideale manier om eens kennis te maken met de wandelsport! Tussen 08.00 en 12.00 uur kunt u zich inschrijven voor de start vanuit de kantine van Atverni aan de Galecopperzoom 6 op Sportpark Galecop. Hier zijn ook de routebeschrijvingen beschikbaar.

De voorjaarswandeltocht is niet alleen voor de fanatieke wandelaars, maar zeker ook voor hen die niet gewend zijn aan lange wandelingen. Iedereen die de natuur al wandelend in al zijn facetten wil ervaren in en rondom Nieuwegein is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk