Wandel en ontmoet lotgenoten met Rouwgroep Nieuwegein

In Nieuwegein wandelt Rouwgroep Nieuwegein elke laatste vrijdag van de maand met lotgenoten die een verlieservaring achter de rug hebben. De eerstvolgende keer is dat op vrijdag 20 april a.s.

Wandelgroep Nieuwegein organiseert al jaren gespreksgroepen voor mensen in rouw. Voor sommige is die stap te groot. Voor hen zou de oplossing kunnen zijn om kennis te maken met ons laagdrempelige aanbod, namelijk de wandelgroep. Men hoeft echt geen geoefende wandelaar te zijn. ‘We lopen 2-3 kilometer. De afstand mag geen belemmering zijn om je op te geven.’

Onder leiding van twee begeleiders van de rouwgroep kan men elkaar tijdens een korte wandeling ontmoeten op een ontspannen manier. Bij terugkomst drinken we thee.

Verzamelen is om 14.30 uur en eindigen rond 16.30 uur. Opgeven kan telefonisch bij Arry Knobbe, 030-6044016 of via email arry.knobbe@rouwgroepnieuwegein.nl. Zij maakt bekend waar de plek van vertrek is. De maand erna wandelen we op vrijdag 25 mei a.s.

De mensen van Rouwgroep Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren