Wachten op de Sint met VOF de Kunst

VOF de Kunst staat erom bekend afgeladen zalen met kinderen te laten zingen en swingen. Dit doen zij ook in de weken voor Sinterklaas en dan uiteraard met een speciaal programma. Op zaterdag 20 november staan zij in De Kom met hun muzikale jeugd- en familievoorstelling ‘Dag Sinterklaas’. De aanvang is om 17.00 uur én 19.00 uur. De toegang bedraagt € 13,00 en kinderen t/m 12 jaar betalen € 10,00. Zal de Sint De Kom óók weten te vinden?

Tijdens ‘Dag Sinterklaas’ wordt het swingen en meezingen geblazen, dit keer zonder Erik van Muiswinkel, maar wel mét Sinterklaas. Tenminste, als de goedheiligman het theater op tijd kan vinden. Terwijl de harten vol verwachting kloppen, worden er liedjes gezongen die ieder kind kent, waait de wind door de bomen en vragen de VOF-ers zich af of er witte Zwarte Pieten bestaan en wat het paard op 6 december krijgt. En dan wordt er geklopt…zou hij?

‘Sinterklaas Kapoentje’ gooit wat in het schoentje van alle kinderen die op zaterdag 20 november ‘Dag Sinterklaas’ in De Kom bezoeken. Kinderen kunnen voor aanvang van de voorstelling hun schoentje zetten in de foyer van De Kom. De schoentjes kunnen na afloop weer opgehaald worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk