Katern

Waar is Pepper?

De kater Pepper is al een lange tijd van huis. Hij wordt sinds eind november 2015 vermist aan de Zwaardenburg in de wijk Batau Noord.

Pepper is een cyperse kater van 8 jaar oud. Hij is een echte huiskat die veel slaapt en af en toe naar buiten gaat en dan nooit lang buiten blijft. De eigenaar vertelt: “Omdat we ook een hond hebben, die niet goed met Pepper kan opschieten, woont Pepper op de bovenverdieping wat zijn domein is geworden. Maar hij is altijd aanwezig. Tot dan die laatste keer eind november hij weer naar buiten ging en sindsdien, helaas niet meer thuis gekomen is,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

Weet u waar Pepper is? Hij is gechipt en geregistreerd. Maar mocht u hem zien, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, want hij wordt erg gemist. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op onze website www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren