Waar is Iggy?

Sinds 8 januari is de kater Iggy vermist aan de Albert Verweyhove in de wijk Galecop. “Iggy gaat zoals iedere dag na zijn eten even de tuin in om water te drinken uit de drinkschaal van de vogels. Daarna komt hij eigenlijk direct terug om weer verder te eten, maar nu hoorde hij iets bij de poortdeur, vermoedelijk liep daar een kat voorbij. Voordat we erbij waren, was hij via de kliko’s over het hek gesprongen. Mijn man is hem nog achterna gegaan en zag hem in de Frederik van Eedenhove staan. Iggy liep terug de poort in en stoof ons voorbij via het hek de andere poort uit. Ik heb hem nog om 11.00 uur in de poort aan de overkant gezien. We trachtten hem te lokken, maar hij reageerde niet. Hij zat daar zielig in een hoekje in een tuin. We probeerden hem te pakken te krijgen, maar hij ging via een hek het dak op. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Iggy,” vertelt de eigenaar moedeloos aan Amivedi Nieuwegein.

Iggy is een negen jaar oude cypers rode kater. Hij heeft een klein wit befje en hij is gechipt. “Hij heeft al eerder op straat gezworven, dat is het wrange van alles, onverteerbaar. Ik hoop dat hij snel weer thuis komt want we missen hem ontzettend,” aldus de eigenaar.

Hebt u, na dit avontuur, de rode kater Iggy zien lopen in de omgeving van Galecop? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren