Waar is de kater Kai naar toe?

Het is vakantietijd en veel mensen gaan dan weg. Katten voelen zich vaak ontheemd en zoeken een ander onderkomen. Voor, tijdens of na de vakantie lopen veel katten weg. Bij Amivedi ook een drukke tijd. Zo is ook de kater Kai ontsnapt aan de Deventerschans in de wijk Fokkesteeg.

“Kai is een binnenkat en is totaal niet gewend om buiten te komen. Hij heeft ook nooit geprobeerd van huis af te gaan. Wij denken dat hij op iets hoogs is geklommen en op die manier over de schutting is gegaan en zoek is geraakt. Het zal me niets verbazen als hij ergens in een schuur is gekropen, want het is een vrij schuwe kat, en dan is het niet te hopen dat de bewoners op vakantie zijn,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein.

Kai is wit met een zwart dek op zijn rug. Hij heeft een wit gezicht met zwart tussen de oren en een witte borst. Hij loopt met zijn achterpootjes iets naar buiten gedraaid.

Weet u waar Kai zit, misschien in uw schuurtje in de omgeving van Fokkesteeg? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mailbericht naar nieuwegein@amivedi.com. Meer informatie leest u op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren