VVD Nieuwegein presenteert verkiezingsprogramma

De VVD Nieuwegein heeft dinsdag 11 februari jl. haar verkiezingsprogramma ‘samen verantwoordelijk’ gepresenteerd. Tijdens een persbijeenkomst in het Stadshuis van Nieuwegein benadrukte lijsttrekker Johan Gadella de belangrijkste hoofdpunten uit het programma.

Gadella: “Nieuwegein staat voor grote uitdagingen de komende vier jaren. Uitdagingen om Nieuwegein veiliger te maken, om Nieuwegein bereikbaar te houden en om Nieuwegein aantrekkelijker te maken. Uitdagingen om ondernemers te laten ondernemen: immers bedrijven creëren banen, niet de gemeente. Tegelijkertijd wil de VVD de lasten voor zowel inwoners als ondernemers zo laag mogelijk houden. Op het vlak van veiligheid pakt de VVD criminaliteit en overlast stevig aan. De VVD wil veel plegers nauwkeurig volgen en een lik-op-stuk beleid hanteren om zo voorkomen wordt dat het overslaat op broertjes en zusjes.”

De VVD kiest voor een gemeente die zich richt op haar kerntaken en zich dienstbaar opstelt naar haar inwoners, beter samenwerkt en meer ruimte biedt aan maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan een beter Nieuwegein. Meer focus op kerntaken biedt de gemeente de ruimte om de nieuwe Rijkstaken in het sociaal werkveld kwalitatief goed en zonder extra belastingen te kunnen uitvoeren.

Met het programma presenteert de VVD Nieuwegein een liberale agenda waar eigen verantwoordelijkheid, initiatief en keuzevrijheid centraal staan. Dit blijkt ook uit de nieuwe campagnefilm (klik op het cameraatje hieronder) welke dinsdag is gepresenteerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren