VVD en PvdA steken handen uit de mouwen

Nieuwegeinse raadsleden van VVD en PvdA hebben afgelopen zaterdag de handen uit de mouwen gestoken bij Bouwgein. Bouwspeeltuin Bouwgein in Nieuwegein Noord draait volledig op vrijwilligers, en die kunnen wel handjes gebruiken. Vooral nu het nieuwe gebouw af is en de zomeractiviteiten eraan komen. Mirjam de Groot, voorzitter van Bouwgein, heette de raadsleden van harte welkom: Het is hartverwarmend voor de kinderen en voor al de vrijwilligers hier om te zien dat ook politici de bouwspeeltuin een warm hart toedragen en een dag hier komen klussen.

Het terrein moet op orde worden gebracht voor de kindervakantieweek. Oude hutten zijn afgebroken, en veel pallets weer op de voorraad stapel gelegd. Er moet ruimte gemaakt worden om al die kinderen hier eind augustus gastvrij te ontvangen om hen te laten spelen, bouwen en speurtocht te laten doen.

Ook rond het nieuwe gebouw waren er nog klussen te doen. Een opstapje bijvoorbeeld zodat kinderen bij het uitgifteraam kunnen om spijkers en hamers te halen. Ook de zandbak en speeltuin zijn van onkruid ontdaan en klaar om te spelen. Met deze dag hebben de VVD en PvdA een bijdrage willen leveren aan het vrijwilligerswerk in onze stad. In Bouwgein om jonge kinderen te laten spelen en een ontmoetingspunt in de buurt te zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren