Katern

VTV/Jinbu Europe viert successen en blikt vooruit naar de wedstrijd tegen AnytimeFitness/Westa

Sinds de laatste thuisoverwinning tegen Scylla kunnen de tafeltennisters van VTV/Jinbu Europe uit Nieuwegein terugblikken op prima resultaten. In Den Helder werd tegen de regerend landskampioen Dozy Den Helder/Noordkop gelijk gespeeld. In Veenendaal werd Fysio Scheepje/SKF met 4-2 verslagen. In Leiden deden de tafeltennisters  van VTV/Jinbu Europe van zich spreken tijdens de NTTB-masters. Vera van Boheemen bereikte de tweede ronde, waar ze op onderling resultaat achterbleef. Jacintha de Hoop haalde de achtste finales. Emine Ernst versloeg in de achtste finales Tanja Helle. In de kwartfinale verloor ze van de als eerste geplaatste Ana Gogorita in zeven games. Sanne de Hoop blonk uit met een 4-0 winst in de kwartfinale tegen de als tweede geplaatste Yana Timina. Sanne verloor in de halve finale van de latere winnares Shuohan Men.

Aanstaande zondag speelt VTV/Jinbu Europe een thuiswedstrijd in de sporthal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid in de dames eredivisie. Dan is AnytimeFitness/Westa de tegenstander. Li Nan Sun, de Chinese aanvalster, speelt met de penhoudergreep en heeft tot dusver nog maar één eredivisiewedstrijd verloren. Kelly van Zon won deze maand voor de derde keer in haar indrukwekkende carrière de WK paratafeltennis. Samen met de jeugdinternationals Emma van der Zanden en Karlijn van Lierop en de ervaren Amber van de Velde is het team een mooie mix van aanstormend jeugdtalent en gevestigde toppers.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. De wedstrijd begint zondag 4 november aanstaande om 14.00 uur en vindt plaats in de sporthaal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid. De toegang is gratis.

Foto: Op de voorgrond van links naar rechts: Vera van Boheemen en Emine Ernst. Daarachter Sanne de Hoop, Dong Li en Jacintha de Hoop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren