Katern

VTV/Jinbu Europe pakt vier punten tegen AnytimeFitness/Westa

Emine Ernst, Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen kunnen tevreden terugblikken op hun prestaties van afgelopen zondag. In de thuiswedstrijd tegen AnytimeFitness/Westa bleek de kopvrouw Li Nan Sun duidelijk te sterk. Vera van Boheemen verloor in drie games. Jacintha de Hoop won de tweede game en haalde in de vierde game nog 9-11.

Voor de tafeltennisters uit Nieuwegein lag de grootste uitdaging in de wedstrijden tegen Karlijn van Lierop en Emma van der Zanden. In die wedstrijden deden Emine Ernst, Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen het uitstekend. Het waren allemaal 3-0 zeges. Jacintha de Hoop won van Karlijn van Lierop. Vera van Boheemen zegevierde in de wedstrijd tegen Emma van der Zanden. Emine Ernst won van beide speelsters.

VTV/Jinbu Europe deed goede zaken met de 4-2 winst AnytimeFitness/Westa en is opgeklommen naar de derde plaats in de eredivisie ranglijst.

Foto van links naar rechts: Het VTV-team met manager Arjan van der Linden, coach Dong Li, Jacintha de Hoop, Vera van Boheemen, Emine Ernst, de scheidsrechters Jos van den Berg en Ilse van den Berg, het team van Westa met Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden, Li Nan Sun en Coach Marc Bosman. Foto gemaakt door Cees van Schaik.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren