Katern

VSV Vreeswijk en FC Utrecht Experience starten Voetbalschool

VSV Vreeswijk en FC Utrecht Experience starten Voetbalschool Nieuwegein. Deze is voor alle kinderen, meiden en jongens van 7 tot en met 13 jaar, die extra willen trainen aan hun voetbal skills. De eerste begint al op zondag 23 januari aanstaande.

Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool. Je krijgt dan een uur per week een extra training die onder leiding staat van trainers van de FC Utrecht Academie, de jeugdopleiding van FC Utrecht. Door middel van een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren.

De FC Utrecht Voetbalschool is voor alle kinderen, meiden en jongens van 7 tot en met 13 jaar, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills verder te ontwikkelen.

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van een jeugdtrainer van de FC Utrecht Academie. In kleine groepen wordt wekelijks een intensieve training afgewerkt. In kleine groepen zijn de trainers in staat om de voetballers beter te begeleiden. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk