Katern

VSV Vreeswijk Dames 1 kampioen

Dames 1 van VSV Vreeswijk is op woensdag 10 mei 2017 kampioen geworden in de vierde klasse. De vrouwenploeg van Danny Nagtegaal en Frans Schultz wist met een 5–1 overwinning op Sporting ’70 het kampioenschap veilig te stellen. Met het kampioenschap op zak promoveren de dames naar de derde klasse. Doelpunten werden gemaakt door Rachel Schilden (2), Laurie Elbertse (2) en Nathalie Werkhoven.

Op 20 mei aanstaande lonkt er nog een prijs, dan speelt VSV Vreeswijk namelijk de bekerfinale tegen IJsselmeervogels in Uithoorn. Mochten de dames deze wedstrijd  winnen dan halen ze de ‘dubbel’ binnen. Een prachtige prestatie!

Bij VSV Vreeswijk staat het meiden- en damesvoetbal hoog in het vaandel en dat al 45 jaar lang. De dames afdeling is in januari 1972 van start gegaan onder de bezielende leiding van Sjaak van Raaij. Ze hebben van 1981 t/m 1985 in de hoofdklasse dames (UVB HFDK) gespeeld. Naast Vera Pauw was Mirjam van Konijnenburg een belangrijke speelster.

VSV Vreeswijk ziet het meiden- en vrouwenvoetbal als een geweldige kans om meer diversiteit binnen de vereniging te brengen en ondersteunt het vrouwenvoetbal dan ook volledig.

Het kampioensteam!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren