VSP komt met ijzersterke en breed gedragen kandidatenlijst

De kandidatenlijst van de Verenigde Senioren Partij (VSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen, die gehouden worden op 14, 15 en 16 maart aanstaande, is gedegen, evenwichtig en straalt heel veel bestuurskracht uit. De voorzitter van het bestuur is opgetogen over de bereidheid van zoveel vooraanstaande inwoners van Nieuwegein die de lijst aanvoeren en ondersteunen: ‘De hele plaatselijke samenleving is in deze lijst terug te vinden met ervaren mensen uit de gemeenteraad, de sportwereld, de vrijwilligersorganisaties, kerkenraden en bewonersgroepen. Onze kandidaten hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend, zijn goed ingevoerd en zeer bekend’ aldus beoogd fractievoorzitter Geert Zondag van de VSP.

Geert Zondag is lijsttrekker en tevens beoogd fractievoorzitter. Tweede op de lijst is Sander Feenstra, nu al actief als fractielid. Op plaatsen drie tot en met zeven staan respectievelijk: Robert Scholten, Arnold Houwer, Ruud Hendriks, Martin van Nieuwenhoven en Herman Beeuwkes.

‘Wij zijn dankbaar dat na het overlijden van de oprichter van de VSP Herman Troost en de raadsleden Ton de Mol en Ann de Wolf de VSP met een nieuwe sterke kandidatenlijst is gekomen die de komende periode bestuursverantwoordelijkheid wil nemen’ aldus de partij in een verklaring.

Het verkiezingsprogramma 2022-2026 ‘Samen met Nieuwegein’ is vanaf nu te vinden op de website van de Verenigde Senioren Partij (VSP).

Over de VSP
De VSP is een onafhankelijke, democratische, politieke beweging. De VSP staat voor een tolerante samenleving, waaraan iedereen kan meedoen. Niet afkomst maar toekomst staat centraal; niet geloof maar gedrag; niet de groep maar het individu.

Wij zijn al meer dan twintig jaar actief voor alle bewoners van Nieuwegein, jong en oud. Wij zien de tegenstellingen tussen links en rechts lokaal vervagen en kiezen voor oplossingen met het welzijn van de bewoners voorop. De VSP voelt zich verbonden door leeftijd en ervaring, maar ook door de wens onze kinderen en kleinkinderen een goede toekomst en een goed leefmilieu in onze stad te bieden.

De VSP is een stabiele lokale partij, die graag samenwerkt met andere partijen en nog altijd een beweging is die trouwe schare sympathisanten blijvend aan zich weet te binden. In de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd, maar de VSP is onverminderd populair gebleven.

One thought on “VSP komt met ijzersterke en breed gedragen kandidatenlijst

 1. Pieter Bogaard

  vanwege komende verkiezing ook jullie programma bekeken. Uitermate vaag!!
  Konkreet ieg de wens tot uitbreiden van openbare toiletten, maar verder vooral vaag-praat als: “goede fietspaden” en “betaalbare zorg”. Alsof er ook partijen meedoen die pleiten vol slechte fietspaden en dure zorg,
  Zelfs de VVD verpakt haar voorkeur voor auto’s en afkeer van Bijstand nog als “evenwichtige spreiding bla bla bla”

  Bij een senioren-partij had ik minstens expliciet aandacht verwacht voor Valys en Automaatje, voor Bibliotheek en het verruilen van U-pas voor Nieuwegein-pas (ipv gratis film ih Hoogt mag ik voortaan met korting meezingen met de Brulboei…. zò fijn!!),

  Twintig pag’s gemiste kansen, nul (!!) vrouwelijke kandidaten.

  Kleine tip; plaats weer bankjes op het pleintje bij de AH in Fokkesteeg (zodat ik zittend mn patatje of lekkerbek kan opeten). Aktieve kontrole op wild-geplaatst vuilnis, op hinderlijk geparkeerde auto’s, op wees-fietsen overal en al te lawaaiige brommers en motoren.

  Mijn stem gaat naar een ander.

  mvg
  Pieter Bogaard

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren