VSP dichtbij en zichtbaar in het centrum van Nieuwegein

Komende zaterdag 17 juni is de fractie van de VSP weer aanwezig met de nieuwe informatietent op de markt bij de ingang van City. Van 10.00 uur tot 13.00 uur kunt u in gesprek met de raadsleden en mee praten over onder andere woningbouw, gratis OV voor ouderen en algemene zaken die u bezig houden.

VSP

In Nieuwegein is nu 20% van de inwoners ouder dan 65 jaar (13.200 inwoners) en tot 2035 zal dat aantal groeien naar meer dan 25%! De vraag naar levensloopbestendige en senioren woningen zal steeds maar groter worden. Dit soort woningen wordt veel te weinig gebouwd. Het gevolg is dat oudere inwoners veel te lang vast zitten in te grote woningen. Jammer, want bij voldoende aanbod van levensloopbestendige en senioren-woningen zou eindelijk meer doorstroming op gang komen in een markt die al lang op slot zit.

De VSP is de grootste lokale politieke partij in de gemeenteraad van Nieuwegein en gaat graag in gesprek met haar inwoners en wil graag het geluid van de inwoners horen. Ook is de VSP benieuwd wat er speelt onder de bevolking zodat dat meegenomen kan worden naar de gemeenteraad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk