Vrouwenproject viert Internationale Vrouwendag

Op vrijdagavond 8 maart organiseert het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein opnieuw de Internationale Vrouwendag met een wervelend programma. Het thema van deze dag is “Vrouw in twee culturen”.

Het programma is volledig in handen van vrijwilligers, enthousiaste vrouwen uit de meest uiteenlopende culturen. Ook autochtone Nederlandse vrouwen zullen volop deelnemen aan deze avond. Om 17.30 gaat de deur open, om 18.00 is er de officiële opening met een multicultureel buffet, een heerlijk experiment met andere culturen. Ook dit buffet wordt door vrijwilligster samengesteld. Daarna zal er veel muziek en dans zijn, komen vrouwen in traditionele kledij en zal er een groepsdiscussie worden gehouden over het thema. Vrouwen in de zaal kunnen meepraten over wat het betekent om vanuit meerdere culturen hier in Nederland het hoofd boven water te houden.

De avond duurt van 17.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. De Internationale Vrouwendag wordt gehouden in het Multicultureel Centrum, Fort Vreeswijk 1a te Nieuwegein (Zuid).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk