Katern

Vrouwen plunderen rekening van 90-jarige vrouw

In heel het land is de politie op zoek naar een groep vrouwen die in het Brabantse Moergestel een babbeltruc hebben uitgehaald bij een hoogbejaarde vrouw. Met een smoes wisten ze haar pinpas te stelen en haar code te achterhalen en pinden door heel het land enkele tienduizenden euro’s van haar rekening. Ook in Nieuwegein is er gepind met de pas van de vrouw. Dit gebeurde bij het pinapparaat aan de Zwanenburgstraat op winkelcentrum Nedereind.

Een van de daders pint hier op de Zwanenburgstraat met de pinpas van de 90-jarige vrouw

Het slachtoffer is een vrouw van bijna 90 jaar. Begin december komt een vrouw bij haar aan de deur die met een smoes weet binnen te komen. Ze steelt de pinpas uit de portemonnee van de bewoonster en vertrekt dan. Pas een week later ontdekt het slachtoffer dat haar pas is verdwenen.

TIENDUIZENDEN EURO’S
In die week hebben meerdere vrouwen op diverse plekken in het land voor enkele tienduizenden euro’s van haar rekening gehaald.

TIPS
Herkent u één of meer van deze vrouwen in bovenstaande reportage? Twijfel niet en bel de tiplijn 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren