Vrouwen op rooftocht in Xenos Nieuwegein

In Nieuwegein is een groepje vrouwen op rooftocht geweest bij de Xenos in de binnenstad van Nieuwegein. In dezelfde winkel sloegen dievegges toe op 15 maart j.l. en ontvreemden vier dozen met servies, wij hebben daarover bericht. Eerder was het raak op vrijdagavond 6 maart in dezelfde Xenos op Cityplaza. Ze gaan er zonder te betalen vandoor met een pedaalemmer en een aantal grote kandelaars. Het lijkt om dezelfde groep daders te gaan.

De verdachten hangen eerst rond bij de vuilnisemmers. Eén van de vrouwen pakt een doos met daarin een pedaalemmer en zet die ergens anders in de winkel neer. Daarna verzamelen de vier verdachten zich bij de kandelaars. Twee vrouwen pakken een paar grote kandelaars en lopen daarmee de winkel uit zonder te betalen. Even later volgt een andere dame met de prullenbak. In totaal stelen de vrouwen voor 275 euro aan spullen. Op bewakingsbeelden is te zien wat er gebeurt.

Heeft u informatie over dit groepje vrouwen? Twijfel niet en bel naar de tiplijn 0800-6070 of naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Klik op het fotocameraatje hieropnder voor de foto’s en de signalementen van de dames.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk