Vrouw gestompt en beroofd in Nieuwegein, politie zoek getuigen

Een 49-jarige vrouw is in de nacht van maandag op dinsdag 20 juli jl. gestompt en beroofd door vier jongens tussen de 16 en 18 jaar oud. Dat gebeurde rond middernacht bij de Liesboschbrug tussen Utrecht en Nieuwegein. Ze moest naar het ziekenhuis om aan haar verwondingen te worden behandeld.

De vrouw liep maandag rond middernacht langs PI Nieuwegein gevestigd in het gebouw aan de Liesbosch 100 en zag op de Liesboschbrug vier jongens haar tegemoet komen lopen. Vanuit het niets werd zij in haar gezicht gestompt en zij raakte daarbij gewond. De jongens gingen er vervolgens met haar tas vandoor in de richting van de grote brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Ze renden in de richting van de Taludweg in Nieuwegein. De jongens waren tussen de 16 en 18 jaar oud. De gewonde vrouw werd gelukkig opgemerkt door twee jongens, die haar hebben geholpen en de politie hebben gebeld. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.

De vrouw werd daarna geholpen door twee andere jongens. Zij belden de politie, waarna de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht.

Als u iets heeft gezien van deze mishandeling of iets hebt opgemerkt wat zou kunnen helpen om de verdachten te vinden, neem dan contact op met de politie. Bel met 0900-8844. Ook wanneer u camerabeelden van het incident in uw bezit heeft, vragen wij u deze met de politie te delen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren