Vrouw aangevallen op het Meikeverpad

Maandagavond 18 juli rond 20.10 uur probeerde een onbekende man een vrouw te beroven die aan het hardlopen was aan het Meikeverpad. De 22-jarige vrouw uit Eindhoven was aan het joggen toen ze ineens van achter vast werd gepakt. De man deed een hand voor haar mond en trok haar naar de grond. Toen zijn hand iets loskwam van de mond van het slachtoffer, begon zij te schreeuwen. Dit schrok de dader zo af, dat hij het op een rennen zette verder het Meikeverpad op. Het Meikeverpad is gelegen aan de groenstrook in Batau Noord langs de A2 tussen de Heemraadsweide en de Reinesteijnseweg. De Eindhovense rende een andere kant uit en wist de politie in te schakelen. In de omgeving is gezocht, niemand werd aangetroffen. De recherche zoekt getuigen.

De man heeft een lichtgetinte huidskleur, mogelijk door zon gebruind, is ongeveer 30 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij heeft een breed/stevig postuur en is nagenoeg kaal. Hij droeg een lichtgrijze halflange joggingsbroek en een lichtgrijze tanktop.

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van de poging tot straatroof en/of heeft u een man gezien die aan het bovengenoemde signalement voldoet? Neemt u dan contact op met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of via de website van de politie. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk