‘Vrolijke Vrijdag’ met PEN, het Kleur- Geur- en Smaakcentrum en Smaak & Stijl

Vrijdag 28 juni aanstaande is het weer zover, dan gaat de nieuwe editie van de ‘Vrolijke Vrijdag’ van start. Dit is dé vrijdagmiddag borrel van Nieuwegein die elke laatste vrijdag van de maand plaats vindt. Deze ‘Vrolijke Vrijdag’ zal gehouden worden in Smaak & Stijl aan de Galecopperzoom 5 in Nieuwegein en is een samenwerking tussen het Kleur- Geur en Smaakcentrum van Cees van Suylekom, De Digitale Stad Nieuwegein en Smaak & Stijl.

Tijdens deze ‘Vrolijke Vrijdag’ kunt u tussen 17.00 uur en 19.00 uur genieten van de lekkerste wijnen en kleine hapjes. In verband met de inkoop van de hapjes dient u zich aan te melden voor de ‘Vrolijke Vrijdag.’ Dit kan door een e-mail te sturen met naam en aantal personen naar: info@smaakenstijl.com.

De kosten zijn € 15,- p.p. Dit kan worden voldaan bij binnenkomst. Bij mooi weer is het buiten maar binnen is ook voldoende plek om het nieuws door te nemen of gewoon te genieten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren