Katern

Vrijwilligersmarkt

Zaterdag 30 mei wordt in Nieuwegein weer de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt gehouden. De vrijwilligersmarkt kunt u vinden op het Marktplein in het centrum van Cityplaza en duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur. De organisatie van de markt is in handen van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (onderdeel van MOvactor) en inzet van vele vrijwilligers.

Zo’n 26 verschillende organisaties uit de zorg, sport, sociaal cultureel werk en cultuur presenteren zich dan aan de Nieuwegeinse samenleving onder het motto: ‘Vrijwilligerswerk, je wordt er zelf ook gelukkiger van!’

‘De markt is een evenement dat elk jaar weer zijn waarde laat zien. Zeker nu de samenleving vraagt om meer betrokkenheid bij elkaar en de woonomgeving. Maar bovenal houden we de markt omdat vrijwillige inzet of iets doen voor anderen gewoon leuk is’, aldus Sylvia Rehorst van MOvactor.

Alle organisaties staan er om te laten zien wat zij voor u kunnen betekenen. Maar bieden u ook de kans iets voor een ander te kunnen betekenen. Er is volop keus. De markt biedt u de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de mensen achter de diverse organisaties en de vele mogelijkheden die vrijwillige inzet u biedt.

U kunt de volgende organisaties aantreffen: Vreeswijks Museum, Maritiem Nieuwegein Drakenbootfestival, Verkeersregelaars Nieuwegein; Duikteam Nieuwegein, AHN (Algemene Hulpdienst), Handje Helpen, Reinaerde, Zorgspectrum, UVV (Unie van Vrijwilligers), Rode Kruis /EHBO-post, Proxima, NVZ (Netwerk Vrijwilligers Zorg), GeinExpress, MOvactor, School’s Cool, Prago, Bouwspeeltuin Bouwgein, Wijknetwerk Batau-zuid, Mentorschap Midden Nederland, Comité 4 en 5 mei.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren