Katern

Vrijwilligersavond Jeugdland succesvol verlopen

Op 29 november jl. hield Bouwspeeltuin Jeugdland een vrijwilligersavond in het Veerhuis. Doel van de avond was onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis te maken met elkaar en natuurlijk de bouwspeeltuin. Ondanks het winterse weer hadden iets meer dan 20 vrijwilligers de weg naar het Veerhuis weten te vinden.
In een presentatie over de bouwspeeltuin werd stil gestaan bij de historie van Jeugdland en er werd ook een blik geworpen op de toekomst. Na de pauze werd er onder deskundige leiding gediscussieerd over de vraag hoe de bouwspeeltuin beter op de kaart kon worden gezet. Ook werd er veel aandacht besteed aan hoe de bouwspeeltuin meer vrijwilligers kunnen betrekken bij de activiteiten die zij houden. Er werden veel tips en ideeën naar voren gebracht en met deze waardevolle ideeën gaat het bestuur de komende tijd aan de slag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren