Vrijwilligers van de AHN staan voor u klaar

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) ondersteunt al 48 jaar (kwetsbare) mensen in hun leefomgeving om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en om de regie op hun eigen leven te behouden. Tevens brengen ze gezelligheid bij de mensen thuis, een luisterend oor of gewoon een praatje bij een kopje koffie. Even een frisse neus halen met een kleine wandeling en weer genieten van de opbloeiende natuur.

Rina Kuster-de Reijke van de AHN: ‘We horen het overal: we moeten het samen volhouden in deze bijzondere tijd. Wat is het dan fijn als een vrijwilliger van de AHN u daarbij mag en kan ondersteunen. Een vaste en gescreende vrijwilliger van de AHN komt graag bij u langs voor een gezellig praatje of een wandelingetje in de lentezon. Samen kijken naar wat nog wel kan. Uiteraard houden de AHN-vrijwilligers zich hierbij aan de corona-maatregelen. Liever geen huisbezoek? De AHN heeft ook enthousiaste vrijwilligers die als belmaatje u regelmatig even willen bellen om te vragen hoe het gaat.’

De AHN-duofietsen zijn ook weer gesmeerd en staan klaar voor het nieuwe fietsseizoen. Helaas kunnen de fietsvrijwilligers nog niet aan de slag vanwege de corona-maatregelen maar de AHN-duofietsen zijn ook beschikbaar voor mantelzorgers om samen met hun naaste te gaan fietsen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein en u ontvangt dan meer informatie hierover.

Heeft u meer behoefte aan praktische hulp (tuintje, klusje in huis, administratie), ook dan kunt u gerust contact met de AHN opnemen.

Mocht u dus een (hulp)vraag hebben of behoefte hebben aan gezelligheid, ontspanning, een maatje, of een praktische vraag; belt u gerust de AHN. Zij staan u graag persoonlijk te woord om samen naar een oplossing te kijken.

Hoe is de AHN te bereiken?
Zij zijn voor hulpvragen iedere werkdag bereikbaar via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 (tussen 10.00-12.30 uur) en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl. U kunt ook een aanvraag doen door het contactformulier op de website in te vullen, daar kunt u ook terecht voor meer informatie. De AHN gaat, conform de AVG, vertrouwelijk om met uw hulpvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk