Vrijwilligers Music & Dishes in het zonnetje gezet

Vanaf januari dit jaar werd in het Kleur, Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein de nieuwe activiteit Music & Dishes georganiseerd. Doel was om de inwoners van Nieuwegein te laten genieten van mooie en sfeervolle muziek en heerlijke gerechten. Dit in samenwerking met Theater en Kunstencentrum De Kom om zo hun talenten een platform te bieden om zich te presenteren en profileren.

Daarnaast ging de opbrengst naar het speciale instrumentenfonds van De Kom. Dankzij dit fonds werd het mogelijk muziekinstrumenten aan te schaffen, waarmee kinderen met weinig financiële middelen toch in staat gesteld konden worden muzieklessen te volgen. Dit projekt startte in de wijk Hoog Zandveld en zal zich binnenkort met twee nieuwe wijken uitbreiden.

Afgelopen week werden de talenten van De Kom in het zonnetje gezet en konden zij nu eens zelf genieten van een eigen Music & Dishes. Onze videograaf Henk van Montfoort was ter plekke en maakte hier een videoverslag van. De laatste Music & Dishes vindt a.s. zondag 16 december plaats. Klik op het videocameraatje voor de video.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk