Vrijstellingsprocedure sportaccommodaties Galecopperzoom

In juli heeft het college besloten in te stemmen het starten van een artikel 19 vrijstellingsprocedure voor de realisering van het sport- en buurtpark Galecopperzoom én de accommodaties van de Kynologen Vereniging Nieuwegein (KVN) en de Petanque Vereniging Nieuwegein (PVN). De procedure voor het aanleggen van het buurt- en sportpark is inmiddels afgerond.

De procedure voor de accommodaties neemt meer tijd in beslag, omdat eerst de bouwtekeningen van de accommodaties moesten worden afgerond. Inmiddels zijn er vier bouwaanvragen ingediend voor de accommodaties op het sportpark in Galecopperzoom en is de vrijstellingsprocedure voor de accommodaties hervat. De bouwaanvragen hebben van 2 oktober 2003 tot en met 15 oktober 2003 ter inzage gelegen. Er is een inspraakreactie ingediend.

Het college heeft besloten dat deze reactie geen aanleiding geeft de bouwplannen aan te passen of om de vrijstellingsprocedure stop te zetten. De indiener van de inspraakreactie ontvangt hierover bericht. De vrijstellingprocedure zal worden voortgezet door de bouwaanvragen gedurende vier weken ter inzage te leggen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk