Vrijstelling voor bouw twee onder een kap woning Galecopperdijk

Het college heeft besloten om vrijstelling en een bouwvergunning te verlenen voor het bouwen van een twee onder één kap woning op het perceel Galecopperdijk 11. Op het perceel, dat aan drie zijden omringd is door een sloot, staat momenteel een verouderde woning met enkele bijgebouwen.

Recent is voor de huidige bebouwing een sloopvergunning verleend. Het ter plaatse geldende bestemmingsplan Galecop en Nieuwraven biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een twee onder één kap. De afmetingen van het bouwplan wijken echter op enkele facetten (goothoogte) af van de voorschriften van dit bestemmingsplan.

Tegen het voornemen om hiervoor vrijstelling te verlenen hebben meerdere omwonenden zienswijzen ingediend. Na een zorgvuldige belangafweging heeft het college besloten deze zienswijzen ongegrond te verklaren en de benodigde vrijstelling te verlenen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!