Vrijstelling en bouwvergunning voor uitbreiding woning Naarderve

Het college verleent vrijstelling van het bestemmingsplan en bouwvergunning voor het uitbreiden van de woning aan de Naarderveste. De bewoners van de Naarderveste hebben in november 2002 een aanvraag ingediend voor het uitbreiden van de begane grond en de eerste verdieping aan de achterzijde van hun woning.

De uitbreiding van de begane grond is in strijd met het bestemmingsplan Fokkesteeg. Er is daarom een vrijstellingsprocedure opgestart en meerdere belanghebbenden hebben een schriftelijke zienswijze tegen het bouwplan ingediend. Enkelen van hen hebben die zienswijze tijdens een hoorzitting nader toegelicht.

Het college heeft na een zorgvuldige belangenafweging besloten dat de ingediende zienswijzen geen aanleiding geven om de vrijstelling/bouwvergunning te weigeren. Het besluit wordt aan alle indieners van zienswijzen schriftelijk kenbaar gemaakt en wordt tevens openbaar bekendgemaakt in de Molenkruier van 20 augustus aanstaande. Bij de publicatie staan de bezwaarmogelijkheden tegen en het besluit vermeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk