‘Vrijheid Blijheid’ op Internationale Vrouwendag

Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn. Vrijheid moet vanzelfsprekend zijn. Wat betekent vrijheid voor jou? In de Ruilfabriek Conceptstore op Plein 114 op Cityplaza wordt op de Internationale vrouwendag van 8 maart 2020 aandacht besteed aan deze onderwerpen.

De bijeenkomst heet ‘Vrijheid-Blijheid.’ Tijdens de bijeenkomst houden wordt een ronde-tafel gesprek gehouden met vrouwen van verschillende achtergronden, leeftijden en interesses. O.a. wethouder Ellie Eggengoor en Sarah Dikker, gepassioneerde masterflorist, o.a. bekend van Koffietijd zal aanwezig zijn. Deze bijeenkomst wordt begeleidt door Paulien Knol – Spreker en entertainer, en eigenaar van ‘De Gelukkige Docent’.

Er zijn 25 plaatsen beschikbaar om als toehoorder bij deze bijeenkomst te zijn. Wil je erbij zijn reserveer dan snel je kaartje via BOEK NU. Er wordt een symbolisch bedrag voor het ticket gevraagd. Wil je deze inspirerende bijeenkomst niet missen meld je dan aan via deze website. De Ruilfabriek Conceptstore is gevestigd op winkelcentrum Cityplaza bovenaan de roltrappen op Plein 114.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren