Vrijdag 10 mei: ‘Fokkesteeg Bruist!’

Vrijdag 10 mei aanstaande is er weer van alles te doen in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Het wijknetwerk Fokkesteeg en Balans Nieuwegein nodigen de wijkbewoners uit om van 10.00 uur tot 17.00 uur mee te doen met allerlei activiteiten op het plein voor La CaZa aan de Hoornseschans 101.

Tijdens ‘Fokkesteeg Bruist!’ kunnen de wijkbewoners kennismaken met de diverse (vrijwilligers)organisaties die actief zijn in de wijk, zoals: Steunpunt Mantelzorg, Humanitas, Balans Nieuwegein, Energie-N, Movactor, Automaatje, Circeltje Rond, Wijknetwerk Fokkesteeg, Sport-ID, Het Vrijwilligershuis, La CaZa, Zorgspectrum, Vitras, en Bewonersinitiatieven Fokkesteeg. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals o.a.:

– gratis kledingreparatie
– voorproefje haken en breien
– loterij
– activiteiten voor kinderen
– en nog veel meer

Naast activiteiten voor de oudere wijkbewoners is er ook genoeg te beleven voor de jongeren onder ons. Voor een hapje en een drankje is gezorgd. Komt U ook?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren