Vriendschapscursus

Het multicultureel Vrouwenproject (van de SWN) organiseert in samenwerking met het Platform Vrouwen 40-60 voor de zevende keer de Vriendschapscursus voor Vrouwen.

Deze cursus is voor vrouwen die geen langdurige en voldoening gevende vriendschappen ontwikkeld hebben en zich hiervan bewust zijn.

Het is fijn wanneer mensen naast oude vrienden ook nieuwe vrienden krijgen, liefst die dichtbij wonen en regelmatig beschikbaar zijn. Zeker als deze passen bij de huidige levenssituatie en persoonlijke interesses. De vriendschapscursus heeft als doel om vriendschappen te verbeteren of om nieuwe vriendschappen aan te gaan.

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten waarin verschillende thema’s aan bod komen die belangrijk zijn in een vriendschap. Bijvoorbeeld: verwachtingen die je hebt van een vriendschap, vriendschap in het verleden, zelfwaardering, nieuwe contacten maken en omgaan met teleurstellingen en conflicten. De bijeenkomsten bestaan uit informatie, bespreking van persoonlijke ervaringen en oefeningen.

Omdat het in de bedoeling ligt om zelf verder te gaan met wat er wordt aangeboden in de cursus, wordt er ook gewerkt met thuisopdrachten.

De vriendschapscursus wordt gegeven door Gina Hartgers, psycho-sociaal werkster, die een ruime ervaring heeft in het werken met vrouwengroepen. De cursus kost ¦ 75,- inclusief koffie/thee en cursusmap. Bij voldoende deelname (minimaal.10, maximaal 12 personen) start de cursus op maandag 17 september aanstaande om 19.30 yoy 22.00 uur in Buurtcentrum De Spil, Ratelaar 100

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren