Vriendinnenmiddag bij VSV Vreeswijk

Maandagmiddag 29 april a.s. organiseert VSV Vreeswijk een vriendinnenmiddag, bestemd voor meisjes tussen de 7 en 14 jaar. Heb jij zin om kennis te maken met meidenvoetbal, kom dan 29 april a.s. tussen 13.00 uur en 15.00 uur naar de sportvelden van VSV Vreeswijk in Nieuwegein aan de Helmkruid 3 (in Park Oudegein). Op het kunstgrasveld van VSV Vreeswijk leren de trainers je dan de eerste beginselen van voetbal. Met een lekker potje voetbal als besluit. Deelname aan deze vriendinnendag is gratis en is bestemd voor meisjes die nog niet op voetbal zitten. Aanmelden kan via Jos Arts, jostheboss@casema.nl of 06 – 31665185. Meer informatie over VSV Vreeswijk staat op www.vsvvreeswijk.nl.

VSV Vreeswijk heeft meidenteams in alle leeftijdsklassen. En doordat zich continu nieuwe voetbalmeiden aanmelden, zullen er in het nieuwe seizoen (start september 2013) mogelijk nog enkele meidenteams bij komen.

Tijdens de Vriendinnenmiddag van VSV Vreeswijk wordt een parcours uitgezet, waarin je o.a. leert om goed tegen een bal te schoppen, een bal aan te nemen en om te scoren. En natuurlijk ontbreekt een heus potje voetbal als afsluiting deze middag niet. Neem zelf wat te drinken mee, doe sportkleding aan en trek voetbalschoenen of sportschoenen aan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk