Vriendinnen in actie voor Shantie en haar gezin

Shantie (43) is moeder van 6 kinderen en wordt niet meer beter. Haar vriendinnen Mireille, Dorien, Kirsten, Marijke en Nancy zijn een actie gestart om het gezin te helpen. ‘Wij hopen dat we met deze crowdfundingsactie ervoor kunnen zorgen dat ze wat meer financiële armslag hebben, zodat ze de laatste tijd leuke dingen kunnen doen om te genieten van elkaar. Daarnaast willen wij graag haar man Arjan helpen om, als Shantie er niet meer is, langere periode bij de kinderen te kunnen blijven’, aldus de vriendinnen van Shantie. Helpen kan door een donatie te doen via deze speciale website. Inmiddels is al ruim € 14.000,00 opgehaald.

Vorig jaar zag het leven van Shantie er nog zo mooi uit. Lieve man, zes prachtige kinderen, leuke baan. Shantie en Arjan hebben elkaar ontmoet op het werk. Ruim 20 jaar zetten zij zich met alle liefde in voor een hoop papa’s, mama’s en kinderen in Nieuwegein. Zij werkt op de peuterspeelzaal en hij op de BSO. Eind november kregen ze heel slecht nieuws. Er zat een tumor in Shantie haar blaas en ze konden nog niet zeggen of het daarbij beperkt zou blijven of dat er ook uitzaaiingen zouden zijn.

Nadat de tumor was weggehaald en na vele onderzoeken blijkt Shantie zegelringcelcarcinoom te hebben. Een zeer agressieve zeldzame vorm van kanker met uitzaaiingen in haar buik en lymfen. Aangezien het om een zeer zeldzame vorm van kanker gaat, hebben het St. Antonius Ziekenhuis, het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis, UMC Utrecht en het Radboud UMC Shantie onderzocht. Shantie zal niet meer genezen. Ze laat straks een gezin achter met 6 kinderen in de leeftijd van 1 tot 18 jaar. Om haar leven te verlengen heeft ze drie chemokuren achter de rug. De uitslag van een tussentijdse scan gaf aan dat de chemo’s niks hebben gedaan. Sterker nog, er zijn uitzaaiingen bij gekomen.

Om het gezin nu en Arjan straks financieel gemakkelijker te maken zijn haar vriendinnen een crowdfundingsactie gestart. Wat zij graag willen is, nu Shantie er nog is, dat ze met de opbrengst van deze crowdfunding de mogelijkheid hebben om nog mooie herinneringen te maken met elkaar.

En als Shantie er niet meer is, Arjan financieel lucht te geven. Zodat hij een langere periode bij de kinderen kan blijven en hij zich geen zorgen hoeft te maken over kosten die hij straks alleen zal moeten dragen.

Foto: De Nieuwegeinse Shantie is ernstig ziek. Haar vriendinnen Kirsten, Nancy, Dorien, Mireille en Marijke zijn een actie gestart om haar en haar gezin te helpen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren