Katern

Vreeswijkse tafeltennisters zondag thuis tegen koploper Heerlen

Zondag 9 februari aanstaande speelt VTV Vreeswijk tegen koploper Lybrae/Heerlen. In Heerlen werd het 3-3, dankzij de overwinning van Vera van Boheemen en de spectaculaire dubbelslag van Sanne de Hoop, die zowel Tatiana Garnova als Rachel Gerarts versloeg. Kan de ploeg uit Nieuwegein opnieuw een vuist maken?

Lybrae/Heerlen is de regerend landskampioen. En ook dit seizoen staan ze op de eerste plaats in de tussenstand van de eredivisie. De echte blikvangers in dit team zijn Tatiana Garnova, Shuo Han Men en Rachel Gerarts. In Heerlen werd het 3-3, dankzij de overwinning van Vera van Boheemen en de spectaculaire dubbelslag van Sanne de Hoop, die zowel Tatiana Garnova als Rachel Gerarts versloeg.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

‘Bij de aanvang van deze wedstrijd willen we graag ook nog even stilstaan bij het overlijden van ons erelid en grote VTV-vriend Gerard Peelen’ aldus Bert van Schaik van VTV Vreeswijk. Het clubgebouw is gevestigd aan de Helmkruid 9 op Sportpark Parkhout. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren