Vreeswijkse puddingbroodjes voor het goede doel

Ook dit jaar verkopen de leden van Scouting Vreeswijk weer heerlijke puddingbroodjes. Deze worden gemaakt en gesponsord door Banketbakkerij Tamminga en Verweij. Leden van Scouting Vreeswijk beheren en verkopen de broodjes op Koningsdag die u na het plaatsen van een bestelling kunt ophalen bij de kraam. Bestelt u niet vooraf dan kunt u ze ook bij de kraam bestellen hier geldt wel de regel op is op. Bestellen dient gedaan te worden voor 22 april aanstaande.

Bestel maar!
De Oranje-broodjes kosten 4 euro per 2 stuks. De opbrengst komt ten goede aan Scouting Vreeswijk, Oranjevereniging Vreeswijk en wijkmagazine de Beugelaer. De broodjes kunnen per 2 stuks besteld worden met een maximum van 12 per bestelling. Grotere bestellingen zijn mogelijk door meerdere malen te bestellen met dezelfde gegevens. Hier vindt u het bestelformulier.

Ophalen vindt plaats op Koningsdag, woensdag 27 april bij de kraam van de Scouting voor de Barbara kerk in Vreeswijk. Dit kan vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur.

Over Scouting Vreeswijk
Scouting Vreeswijk staat op Koningsdag elk jaar met een kraam bij de Barbarakerk met bijvoorbeeld oranje tompouces, warme en koude dranken en wat lekkers voor bij de lunch. Dit is onderdeel van jaaractiviteiten en om het kamp voor scouting leden mogelijk te maken. Vorig jaar is de scouting op zoek gegaan alternatieve acties vanwege Corona, een lastige taak die veel creativiteit vergde. Hierdoor ontstonden de puddingbroodjes. Na dat succes zijn ze dit jaar weer terug met de actie.

Wilt u op Koningsdag genieten van deze lekkernij en daarbij plaatselijke activiteiten steunen, maak dan gebruik van deze actie en deel dit bericht ook met mensen in uw omgeving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk