Vreeswijk wel in kerstsfeer maar geen ‘Kaarslicht in Vreeswijk’

‘Kaarslicht in Vreeswijk’ kan vanwege Corona en de daarbij behorende maatregelen van het RIVM helaas ook dit jaar niet plaats vinden. Het is voor het tweede jaar op rij dat de inwoners dit sfeervolle evenement moeten missen op woensdag 15 december.

Jaarlijks trekt ‘Kaarslicht in Vreeswijk’ duizenden bezoekers! Daarom gaat de organisatie, net als vorig jaar, Vreeswijk extra in kerstsfeer hullen. Zo zullen in Vreeswijk verspreid door de wijk ruim 20 verlichte kerstbomen neergezet worden en wordt er gezocht naar mogelijkheden om kerstmuziek te laten klinken.

De historische schepen in de museumhaven en in de passantenhaven voor historische schepen zullen ook verlichting gaan voeren. Zo kunnen de bezoekers tijdens een wandeling toch genieten van lichtjes en kerstmuziek in Vreeswijk.

Koos Hofs van de organisatie: ‘En wat zal het leuk zijn om tijdens het wandelen kinderen met lampionnetjes tegen te komen. Zelfgemaakt in Dorpshuis ’t Fort of thuis, sfeervol zal het zeker zijn.’

De organisatie is momenteel nog bezig met eventuele (kleine) aanvullingen om Vreeswijk goed in de kerstsfeer te zetten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren