Vreeswijk in de bloemetjes

Om wat meer fleur en kleur te geven aan Vreeswijk had de Activiteitengroep Vreeswijk het plan opgevat om aan een groot aantal klassieke lantaarnpalen zogenaamde hanging baskets met hanggeraniums aan te brengen. Als gevolg van het bezoek van het Koningspaar is het aantal, dat geplaatst zou worden door de Activiteitengroep, door bijdragen van Vreeswijkse organisaties en de gemeente Nieuwegein uitgebreid tot het aantal dat nu geplaatst is.

Ook de plantenbakken rond de Oude Sluis zijn inmiddels door de vrijwilligers van de Activiteitengroep met nieuwe plantjes ingepland. Om de kosten te beperken heeft de Activiteitengroep het water geven en onderhoud op zich genomen. Bij de uitvoering zal het verkeer in de Dorpsstraat beperkt last hiervan kunnen ondervinden. Indoen nodig zullen de vrijwilligers ter plaatse aanwijzigen geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren